Hogyan tudod kifizetni a rendelésed?

Milyen fizetési módok közül választhatok? 

UTÁNVÉTTEL

Ha az utánvétes fizetést választja a megrendelt áru értékét a futárnak kell kifizetnie.A megadott szállitási költséggel valamint az utánvét dijával kell számolni. 
 
ELŐRE UTALÁSSAL

Előre is kifizetheti a megrendelését. Ilyenkor át kell utalni a vásárlás összegét a bankszámlánkra, mely a következő:

Zsohár Balázs OTP BANK

HUF: 11773470-21055029

A közlemény rovatba a "nevét" kérem tüntesse fel.

A csomagot akkor  tudjuk feladni, ha a pénz megérkezik a bankszámlánkra.

 KÉSZPÉNZZEL

Készpénzzel utánvétes rendeléskor,valamint  személyes átvételkor az Őriszentpéteri fazekas műhelyünkben  tud fizetni.
 
A futárnak való fizetés? 

 A futárnak készpénzzel tud fizetni.
 
Személyes átvételkor mivel fizethetek? 

Személyes átvételre  az őriszentpéteri  fazekas műhelyünkben van mód,az átvétel elött egyeztetés alapján. Itt készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Ha szeretné előre utalással is rendezheti a számlát. 

Megjelenési információk:

Az weblapunkon található termékekről megjelent információk feltöltését gondos munkálatok előzik meg, hogy a kedves érdeklődő minél részletesebb,áttekinthetőbb információval rendelkezhessen, és ezáltal segithessük az Ön vásárlását.

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak,amelyeket a webáruházban a termék mellett találnak.Az árak bruttó árak.

Árváltozás esetén értesíteni fogjuk Önt,és lehetősége lesz a módosított áron a megrendelésétől elállni ,vagy továbbra is fenntartani.A mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mivel az általunk készített termékek egyedileg kézműves munkával készülnek,így a megrendelt termék kis mértékben eltérhet a képeken megjelenítettektől.A méretek tájékoztató jellegűek,csekély eltérés lehetséges az egyes termékek között,színben és méretben. 

 


Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletesen itt olvashat róla!